Studio20 te transformă într-un model de succes!

0

Te-ai gândit vreodată că ți-ai dori o carieră în domeniul videochat-ului, însă nu te vezi ca fiind model? Lasă-te pe mâna echipei Studio20 și vei vedea că nu e atât de greu pe cât pare, mai ales dacă știi din start pe ce să te axezi. Lasă-te pe mâna echipei de experți ai Studio20 și vei deveni un model cu o carieră de succes în doar câteva luni!

 

Cu siguranță, multă lume a auzit deja de Studio20. Având în spate o experiență de peste 20 de ani în domeniul videochat-ului, Studio20 și-a creat un renume local și internațional de invidiat, cu numeroase sedii deschise atât în țară, cât și în străinătate, și premii importante câștigate la festivaluri internaționale din domeniu („Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards). Mai mult, și numeroase modele din echipa Studio20 au fost premiate de-a lungul anilor, printre care Best Cam Model, Best Newcomer Model, Best Attitude, Most Creative Model.

Desigur, ca în orice domeniu, nimeni nu s-a născut învățat. Însă cu o echipă dedicată și orientată către succesul modelelor, contează să prinzi anumite aspecte de bază la început, iar ulterior totul va veni de la sine. Dacă nu crezi că ești potrivită pentru acest job, noi venim cu argumente care să îți schimbe părerea!

În primul rând, aspectul fizic trebuie să fie în general plăcut, însă echipa Studio20 știe că gusturile sunt extrem de diverse. Pot fi bărbați care preferă femeile mai slabe, alții care consideră femeile mai voluptoase ca fiind atractive – pe scurt, oricine poate avea o șansă la o carieră în domeniul videochat-ului. Să nu uităm că la fel de important ca look-ul este și comportamentul în general: de la femei îndrăznețe la femei romantice, delicate, toate vor avea un public care le va considera ca fiind femeia visurilor lor.

Ce este important? Contează cel mai mult să te simți bine în pielea ta și să ai încredere din plin în tine. Cunoaște-ți atuurile și învață cum să te folosești de ele; în același timp, acceptă-ți micile imperfecțiuni și nu le lăsa să te descurajeze. Pe lângă atracția fizică, vei vrăji bărbații și cu personalitatea și atitudinea ta, iar cu cât ești mai sociabilă, cu atât mai bine.

Dacă însă nu știi cum să te folosești atât de atuuri, cât și de imperfecțiuni, nu trebuie să îți faci griji. Odată ce ai spus da unei cariere la Studio20, întreaga echipă va lucra împreună pentru ca tu să te bucuri de succes! Pe lângă perioada de training, în cadrul căreia vei afla diverse trucuri practice din domeniu și te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra și cu aparatura tehnică, vei colabora mult și cu echipa formată din consilieri de imagine!

Consilierii de imagine sunt esențiali în special pentru modelele de videochat aflate la început de drum. Aceștia vor fi prezenți alături de tine la prima ședință foto și îți vor oferi numeroase sfaturi, trucuri și îndrumări legate de look-ul pe care vrei să îl adopți – de la ținute și accesorii la machiaj și coafură. De asemenea, aceștia se vor axa și pe comportamentul tău – mai exact, pe gesturi, mimică și limbaj. Nu îți face griji însă, scopul lor nu este să devii o persoană complet diferită, ci să te ajute să îți găsești cea mai atractivă atitudine și să o afișezi în fața clienților în cel mai avantajos mod, totul pentru a deveni un model de videochat de succes!

Nu uita că, odată cu succesul, vin și numeroase câștiguri financiare. Studio20 oferă un pachet salarial excelent, la care multe persoane nu ajung nici chiar după câțiva ani de muncă. Să le prezentăm pe scurt:

– venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare;

– comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Poate pare ireal, însă nu este! Studio20 te poate ajuta să devii un model de succes, pentru a te bucura de câștiguri excelente, care să îți satisfacă toate poftele și dorințele! Lasă-te pe mâna echipei de experți și te vei transforma în cea mai bună versiune a ta, ca model de videochat!

Intră pe site-ul Studio20 și vei afla mai multe detalii cu privire la angajarea ca model de videochat. Ești invitată oricând la o discuție deschisă, care cu siguranță va reprezenta fundația viitoarei tale cariere de succes ca model!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.