Sore lansează „Ce faci, fată? „, „un boost” muzical de încredere pentru femei

0

Inspirată din prietenia de o viață, la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fată” din dorința de a îndemnă fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor.

„Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Atunci când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul „celulita” era foarte prezent în discuțiile de la liceu, mama mi-a spus o vorba care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seamă cât de frumoasă erai de fapt.”, mărturisește Sore care de multe ori în viață a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

Sore a invitat-o pe Erin, fetița ei de aproape 4 ani, să joace în clip rolul ei în copilărie, iar alături de ea, colegele ei de grădiniță să le interpreteze pe prietenele ei atunci când erau mici. Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” și face ca mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se predă încă din copilărie. „M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.