Simona Halep versus Bianca Andreescu: prima confruntare

0

Dar dacă Andreescu se poate lăuda cu un titlu la US Open, nici Simona nu are performanțe mai puțin impresionante. Iar pentru noi, admiratorii sportului din România, este clar că avea să fie dificil să decidem cu cine ținem în acest meci.

Jocul a început spectaculos la Shenzhen, în China, cu Bianca Andreescu la primire. Andreescu a obținut un break încă din al treilea game al partidei, amenințând cu lovituri în forță echilibrul fragil al Simonei Halep. Românca a jucat puțin anul acesta, acuzând, printre altele, și dureri – însă a fost, fără îndoială, anul ei. Simona a câștigat titlul de la Wimbledon, poate cel mai prestigios al sportului alb.

Simona a replicat dur, și a egalat la 2 în game-ul următor. Însă un lucru a devenit cert încă din debutul partidei – că acesta nu este un meci oarecare, ci o confruntare între două adversare care nu s-au mai întâlnit, dar care cu siguranță s-au urmărit reciproc, și nu doar datorită felului în care arată clasamentul WTA astăzi, ci și grație originii lor comune.

În cel de-al cincilea game al confruntării Simona Halep versus Bianca Andreescu, Simona a revenit la conducere, după ce fusese condusă cu 40-0. Însă Andreescu a reușit să spargă încă o dată serviciul Simonei în game-ul al șaptelea, fapt ce a și determinat o primă sesiune de on court coaching cu Darren Cahill, antrenorul Simonei, care a făcut o pauză de aproape un an de la antrenorat pentru a fi alături de familia sa. Însă Bianca a reușit să își conserve avantajul și să câștige primul set foarte încrezătoare, cu scorul de 6-3.

Setul al doilea a început cu Bianca la serviciu, cu aceeași agresivitate care i-a adus succesul în toate meciurile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.