Sesizare la Parchet pentru Dana Budeanu, care instigă la violență împotriva femeilor

0

Dacă încă mai aveai impresia că Dana Budeanu este amuzantă în vreun fel sau că nu scuipă venin cu fiecare ocazie, te înșeli. Tocmai de asta Centrul Filia a sesizat Parchetul General, aducând în atenția Procurorului General Gabriela Scutea discriminarea și instigarea la violență pe care le propovăduiește cu sârg @DanaJustLove (după cum spune cel mai inadecvat nume de Instagram care a existat vreodată) în pastila video online de mare succes pe care o realizează pe YouTube.

Organizația care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen (și care lucrează deseori cu femei victime ale violenței) a sesizat Parchetul după cel de-al 18-lea episod din saga incoerentă care face deliciul internauților, episod în care Dana Budeanu e ocupată, minute bune, să-i sfătuiască pe bărbați cum să își altoiască partenerele, să le spargă gurile sau să inducă teroarea’ când acestea nu sunt suficient de supuse.

Evident, în viziunea creatoarei de modă’ ajunsă gurul suprem al misoginilor mioritici, vorbele ei sunt un pamflet. Evident, pentru că toată lumea știe că se poate râde de orice, ba e chiar sănătos, mai cu seamă când mare parte din România chiar se uită aprobator la vorbele ei, pentru că oamenilor le place să le confirme cineva de pe un ecran, oricine, credințele.

Și cum să nu sesizeze românii subtilitățile și finețea pamfletului Danei Budeanu atunci când, oricum, una din 4 femei a fost agresată fizic sau sexual de partener la noi în țară? Sau când 72% dintre români cred că femeile ar trebui să fie întotdeauna supuse partenerilor lor? Sau când avem 26.000 de cazuri (cele raportate) de loviri și violențe în familie în țară doar anul trecut?

Dar nu mă credeți pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.