Seriale noi cu care merită să îți pierzi timpul în 2020

0

Din acest motiv este și extrem de dificil de a face o selecție riguroasă a noilor producții tv pe care să nu le ratezi, însă recomandările noastre de mai jos cu siguranță îți vor fi de ajutor.

Fiecare serial vine cu povești unice, cu distribuții impresionante sau echipe de producție care au mai lansat de-a lungul anilor povești de succes. Iată selecția noastră a serialelor noi cu care chiar merită să îți pierzi timpul în 2020.

9-1-1: Lone Star

Serialul îi are ca protagoniști pe Rob Lowe și Liv Tyler și este o dramă despre perioada dificilă prin care trece un pompier, unul dintre cei care a participat la salvarea victimelor de la World Trade Center din 11 Septembrie, după ce decide să se mute cu fiul lui în Austin, Texas. Aici el va continua misiunea de a salva vieți omenești, încercând să facă față problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Avenue 5

Armando Iannucci, creatorul serialului Veep, revine pe micile ecrane cu o comedie savuroasă care îl are în rolul principal pe Hugh Laurie, îndrăgitul actor din House. El este căpitanul unei nave spațiale de lux care efectuează o călătorie de opt săptămâni în jurul Planetei Saturn având la bord în jur de 5000 de celebrități și oameni cu averi exorbitante. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță inedită se transformă într-una foarte neplăcută după ce, din cauza unei avarii, călătoria preconizată ajunge să fie estimată la… câțiva ani.

Defending Jacob

Chris Evans este la primul rol principal într-o producție tv. El interpretează rolul unui procuror a cărui viață este dată peste cap atunci când fiul său devine suspectul principal într-un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.