Serena Williams vorbește despre moartea surorii sale, Yetunde Price

0

Serena Williams a vorbit despre moartea surorii ei în primul episod al unei noi emisiuni online, „DiversiTea”, în speranța că oamenii vor înțelege pericolul la care este supusă comunitatea, în ceea ce privește folosirea armelor.

Serena Williams, în vârstă de 37 de ani, a răspuns întrebărilor lui Naomi Wadler, o activistă în vârstă de 12 ani, despre cum armele afectează femeile de culoare: „Am fost afectată personal de violența cauzată de arme, sora mea a decedat, din păcate, din această cauză.” Sora vitregă a Serenei Williams, Yetunde Price, a fost împușcată în timp ce stătea în mașină în Compton, California, în anul 2003. Yetunde avea 31 de ani când s-a întâmplat incidentul.

„Oamenii vorbesc despre acest lucru acum pentru că se întâmplă la scară largă. Însă ne afectează comunitatea de mulți ani”, a adăugat Serena. Campioana la tenis i-a spus lui Naomi că este foarte important să se aducă în discuție asemenea probleme dificile cu care se confruntă societatea, ca oamenii să fie conștienți că ele există și să caute soluții pentru a le rezolva. „Cred că trebuie să devenim confortabili cu adresarea unor subiecte inconfortabile. Situațiile nu vor deveni mai bune dacă vom continua să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.