Sejur in Antalya – Top Hoteluri de lux

0

Anual sunt peste 25.000 de turișți români care optează pentru vacanță Turcia atrași de hotelurile luxoase de tip resort, care oferă diverse variante de distracție, sistem de masă all inclusive, facilități pentru familiile care au infanți, aqua park-uri pentru familiile care au copii mai mari, cluburi de noapte și piscine private (swim up) pentru cupluri.

Antalya, cea mai mare stațiune de pe litoralul mediteranean al Turciei, numită Riviera turcească’ atrage cea mai mare parte a turiștilor. Stațiunea este potrivită atât pentru vacanțele tinerilor, dornici de distracție, cât și pentru familii, care sunt în căutarea celor mai bune hoteluri, cu multe activități și cluburi de joacă pentru copii.

Cel mai comod este să optezi pentru un  sejur Antalya cu zbor direct de tip charter care durează aproximativ o ora și 30 minute. Din fericire acum sunt 10 orașe din România din care decolează chartere către destinația Antalya.

PONT: Plănuiește-ți din timp vacanță și beneficiezi de reducerile de Early Booking.  Caută Oferte Turcia 2020 pe www.izzybooking.ro unde găseșți și rezervi în timp real sejururi charter de la toate agențiile organizatoare mari.

Am făcut un top al celor mai frumoase și luxoase hoteluri din Antalya pentru a te ajută să te bucuri de o vacanță de vis.

Titan Mardan 5* – Ultra All Inclusive

Titanic Mardan este situat la doar 15 km de centrul orașului Antalya. Grandiosul hotel se mândrește cu una dintre cele mai mari pisine în aer liber din Europa și cu 8 restaurante a la carte.

Titanic Mardan Palace oferă oaspeților săi peisaje de vis, camere luxoase utilate cu cele mai scumpe articole de toaletă.

Hotelul mai dispune și de un centru SPA luxos,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.