Saint Laurent, Balenciaga, Gucci și alte case de modă se implică în lupta împotriva coronavirusului

0

Franța a comandat aproape 250 milioane de măști chirurgicale și FFP2 de la furnizori străini. Este încercarea de a domoli furia personalului de îngrijire a celor afectați de coronavirus și a celor care au profesii prin care intră în contact direct cu publicul (poliția, poșta, etc.) și care se plâng de lipsa echipamentului potrivit de protecție.

Balenciaga și Yves Saint Laurent se pregătesc acum să producă măști de protecție, anunță printr-un comunicat de presă grupul Kering. Fabricile celor două branduri vor începe să producă măști „respectând cele mai stricte măsuri de protecție a sănătății” de îndată ce materialele și procesele de fabricare vor fi aprobate de autorități.

Deasemenea, grupul a mai anunțat că intenționează să furnizeze statului francez 3 milioane de măști procurate din China. Brandul Gucci a declarat că va produce și el 1.1 milioane de măști și 55.000 de combinezoane de protecție pe care le va dona în regiunea Toscana din Italia.

LVMH a anunțat că a găsit o sursă chinezească capabilă să livreze 40 de milioane de măști chirurgicale și FFP2 guvernului francez, pe parcursul a 4 săptămâni, iar alte grupuri de cosmetice precum L’Oreal produc deja în fabricile lor gel dezinfectant pentru mâini.

Mayhoola, grup de investiții și companie mamă a brandurilor Valentino, Balmain și Pal Zilieri, s-a alăturat și ea luptei împotriva Covid-19 cu o donație de 2 mil de euro, dorind să sprijine două proiecte legate de situația de criză prin care trece Italia în acest moment. Primul este să îmbunătățească eficiența și securitatea secției de terapie intensivă a spitalului Sacco din Milano prin donarea unei instalații de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.