Saboții crocs, între mit și realitate

0

De-a lungul vremii, saboții crocs au reprezentat o mare dilemă atât în lumea modei, cât și pentru consumatorii de rând. Comozi, dar intriganți, acest tip de încălțăminte este împărțit în două tabere: love and hate.

În continuare, SportManiac v-a pregătit o listă cu cele mai frecvente mituri (explicate) despre saboții Crocs.

  • Mitul Numărul 1: Pantofii Crocs ar putea să alunece din picioare.

Din contră, pantofii Crocs asigură cel mai înalt grad de confort și aderență. Materialul din care pantofii sunt fabricați (Croslite, un spumabil care face pantofii să devină ușori „ca o pană”) se mulează pe picioare, oferindu-le confortul pe termen lung. De asemenea, aceștia sunt folosiți deseori de angajații din sectorul medical, datorită impermeabilității și greutății insesizabile.

  • Mitul Numărul 2: Încălțămintea Crocs este doar pentru copii.

Vedete precum Justin Bieber, Post Malone, Ariana Grande, Luke Combs, Bad Bunny ș.a. au fost surprinși în nenumărate rânduri purtând acest tip de încălțăminte, reușind să o integreze în ținute creative și confortabile.

  • Mitul Numărul 3: Saboții Crocs nu sunt accesibili.

Întreaga gamă Crocs este bazată pe ani de dezvoltare și tehnologii patentate pentru a oferi cea mai bună calitate în materie de încălăminte. Raportat preț/calitate, încălțămintea Crocs își merită toți banii datorită testelor exigente trecute cu brio cum ar fi: rezistență, aderență, igienă, confort, design, creativitate și versatilitate.

  • Mitul Numărul 4: Încălțămintea Crocs nu este destinată copiilor.

Încălțămintea Crocs este cea mai îndrăgită, în special de către copii. Pentru că Crocs este foarte rezistent, igienic, ergonomic, impermeabil, aderent și complet sigur. Datorită tălpii spumante CrocsLite, tălpile piciorușelor sunt protejate de impact și asigură o aderență ideală pentru joaca energică.

  • Mitul Numărul 5: Gamă limitată de produse

SportManiac oferă mii de modele de încălțăminte și culori vibrante în fiecare an din gama Crocs, astfel aveți opțiuni nelimitate și libertate maximă în creativitate. Puteți alege șlapi, saboți, sandale, papuci, pantofi, balerini, cizme cât și accesorii Jibbtiz care pot duce personalizarea la un nou nivel.

SportManiac vă oferă o listă variată de produse Crocs, cu încălțăminte potrivită fiecărei vârste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.