Saboții crocs, între mit și realitate

0

De-a lungul vremii, saboții crocs au reprezentat o mare dilemă atât în lumea modei, cât și pentru consumatorii de rând. Comozi, dar intriganți, acest tip de încălțăminte este împărțit în două tabere: ori îi iubești ori îi detești.

În continuare, SportManiac v-a pregătit o listă cu cele mai frecvente mituri (explicate) despre saboții crocs.

  • Pantofii crocs vă afectează sănătatea picioarelor.

Materialul din care pantofii sunt fabricați (Croslite, un spumabil care face pantofii să devină ușori „ca o pană”) se mulează pe picioare, oferindu-le confortul pe termen lung. De asemenea, aceștia sunt folosiți deseori de angajații din sectorul medical, datorită impermeabilității și greutății insesizabile.

  • Încălțămintea crocs este rușinoasă.

Vedete precum Justin Bieber, Post Malone, Ariana Grande, Luke Combs, Bad Bunny ș.a. au fost surprinși în nenumărate rânduri promovând acest tip de încălțăminte, reușind să o integreze în ținute creative.

  • Saboții crocs au prețuri ridicate.

SportManiac vă oferă calitate la prețuri accesibile, fapt pentru care trebuie să urmăriți promoțiile pentru a beneficia de pantofi la prețuri speciale. De exemplu,  în prezent am lansat noua colecție Crocs, unde vă puteți bucura de cele mai recente produse, iar cele din colecția anterioară au aplicată o reducere considerabilă.

  • Încălțămintea crocs nu este destinată copiilor.

Datorită flexibilității oferite de banda de suport, pantofii crocs reprezintă tipul de încălțăminte adecvată pentru plimbările de primăvară-vară. Copiii sunt un public care are nevoie în permanență de confort și siguranță, date fiind aceste atribute esențiale, pantofii crocs sunt varianta potrivită în anotimpurile călduroase.

  • Când găsiți o pereche bună de pantofi, rămâneți la aceasta.

Purtarea frecventă a aceleiași perechi de pantofi (și purtarea aceleiași perechi de pantofi două zile la rând) poate duce la o serie de probleme a picioarelor, inclusiv bromodoză (picioare urât mirositoare), bunioni și probleme de aliniere. Vă sfătuim să încercați să combinați pantofii pe care îi purtați și să evitați să purtați aceeași pereche de pantofi două zile la rând.

SportManiac vă oferă o listă variată de produse Crocs, cu încălțăminte potrivită fiecărei vârste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.