Roxana Ciuhulescu a avut probleme de sănătate după divorț

0

În prezent, Roxana are o familie fericită cu Silviu Bulugoiu, însă vedeta a s-a confruntat cu probleme de sănătate după separarea de primul soț, cauzate de emoțiile prin care a trecut.

A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu”, a dezvîluit Ciuhulescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îți este prieten”, a mai spus fosta prezentatoare.

Până la momentul dezvăluirii că am divorțat toată lumea știa că lucrurile sunt ok între noi pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucrurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre pentru că și ei le au pe ale lor”, a explicat Roxana.

Am așteptat să vină vacanța de vară ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.