Riscurile care apar când ai o relație cu un bărbat mai tânăr

0

Ce îți vine prima dată în minte când te gândești la o relație cu un bărbat mai tânăr? Că în timp diferența de vârstă va fi vizibilă la nivel fizic? Poate te va părăsi pentru o femeie de vârsta lui sau (mult) mai mică? Și până la urmă ce înseamnă diferență de vârstă acceptabilă? 2-3 ani? 15-20 de ani deja e scandalos?

Fiecare persoană sau cuplu are regulile sale, iar când e vorba despre iubire… să ne uităm la Emmanuel Macron și soția sa Brigitte cu 25 de ani mai în vârstă decât domnul Macron, întâmplător și președintele Franței. Mai juri că tinerețea și aspectul fizic înseamnă totul? Niciodată! Cuplul înseamnă și comunicare, respect, admirație, valori și țeluri comune, evoluție personală, cum te simți lângă celălalt și ce puteți deveni împreună. Iată, unii chiar președinți. Așa că dacă ai lăsat la o parte stereotipurile și ai o relație cu un bărbat mai tânăr, nu contează cu câți ani, fii atentă la aceste posibile greșeli.

Ai o relație cu un bărbat mai tânăr și îl castrezi psihologic

Asta se poate întâmpla în orice cuplu, nu doar atunci când ai o relație cu un bărbat mai tânăr. Doar că acum probabilitatea este ceva mai mare. Te simți sigură pe tine, ai o experiență de viață mai vastă ca a lui și devii dominatoare până la punctul în care el își pierde bărbăția. Iar un bărbat care își pierde masculinitatea (bunul său cel mai de preț) devine foarte periculos. Caută să și-o recupereze, să o confirme în altă parte, ori intrați într-un război rece, agresiv sau pasiv-agresiv, în care pierdeți amândoi.

Te transformi în mama lui

Ce oferă mamele? Iubire, ghidaj, protecție. Există riscul ca, fără…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.