Reacția amuzantă a lui Kylie Jenner după ce i-a fost depășit recordul mondial de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram”

0

Titlul de „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram” îi aparține în acest moment unui simplu ou, care a reușit să obțină mai mult de 24 de milioane de like-uri, doborând un record mondial. Imaginea a fost postată de contul world_record_egg, care a avut un scop precis înainte de a-și începe aventura online – să obțină cele mai multe aprecieri din istoria Instagram-ului și să o detroneze pe deținătoarea recordului de până acum, Kylie Jenner. Reacția lui Kylie a venit la scurt timp după aflarea veștilor, aceasta postând un video în care sparge un ou pe asfalt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Take that little egg

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe Ian 13, 2019 at 6:04 PST

Contul oului care și-a câștigat mult dorita poziție a rugat oamenii de pe Instagram să-l ajute să-și îndeplinească obiectivul. „Haideți să stabilim un record mondial împreună și să obținem cea mai apreciată fotografie de pe Instagram. Să depășim recordul actual deținut de Kylie Jenner (18 milioane)! Putem să facem asta”.

Kylie Jenner a fost numită „cea mai valoroasă celebritate de pe Instagram”, după ce a fost făcut public faptul că orice postare de-a sa ce conține hashtag-urile „sponsorizat”…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.