Program de ducesă. Ce face Kate Middleton într-o zi obișnuită

0

Mulți consideră că ducesa Kate are o viață perfectă. Dar să fii soția prințului William nu este chiar atât de uimitor pe cât ți-ai închipui, iar Kate este nevoită să jongleze cu foarte multe lucruri într-o singură zi.

Mamă a trei copii, ea trebuie să își împartă timpul între familie, evenimente oficiale și chiar să plimbe câinele.

Iar când vine vorba despre ținutele ei, Kate își schimbă outfit-ul de 4-5 ori pe zi. Iar asta este destul de obositor.

Potrivit Vanity Fair, ducesa în vârstă de 37 de ani se schimbă de haine când își duce copiii la școală, vizitează o organizație caritabilă, merge la ceaiul de după-amiază sau la o cină formală.

Și când nu este la evenimente și întâlniri, Kate se confruntă cu rezolvarea mai multor treburi precum cumpărăturile la supermarket, are grijă de copii și îi gătește soțului ei. Ba chiar iubește să facă gemuri și dulcețuri.

Ducesa a fost întotdeauna orientată către fitness și se bucură de activități precum alergare, mers pe bicicletă și încorporează aceste valori în rutina ei zilnică.

Kate este dependentă de exerciții. Pippa și Kate își iau în serios fizicurile tonifiate. Ducesa este un fan și al CrossFit și yoga, aleargă în fiecare zi și își face exercițiile fără un antrenor personal”, a dezvăluit o sursă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.