Produsele profesionale Tork – aliatul restaurantelor impecabile

0

Domeniul alimentar este cel mai strict domeniu atunci când vine vorba despre igienă, impunându-se norme foarte riguroase de la care nu ai voie să te abați nicicum. Pentru că este vorba despre prepararea și servirea mâncării, restaurantele trebuie să se asigure că respectarea acestor norme este un lucru primordial.

Tork și rolul sau în igiena din domeniul alimentar

Tork înțelege poate cel mai bine acest lucru și, grație produselor premium pe care le distribuie la nivel mondial, a reușit să se impună pe piață ca lider pe segmentul consumabilelor și dispenserelor de hârtie, dezinfectanților de mâini și săpunurilordispenserelor de hârtie igienică, dispenserelor odorizante, dozatoarelor pentru săpun lichid normal și cu senzor.

Parte a grupului Essity, Tork a marjat întotdeauna pe calitate și nu pe cantitate. Și-a dorit ca produsele sale să cunoască succesul grație proprietăților lor igienice, a faptului că sunt eco friendly și că sunt un susținător al igienei, sub toate aspectele sale. Bineînțeles, gama de produse Tork este generoasă iar produsele se pot utiliza cu succes în vaste domenii, cum ar fi HoReCa, în domeniul medical, alimentație, în clădiri de birouri și nu numai.

Produsele de igienă și curățenie Tork spun stop contaminarii produselor

În alimentație, igiena trebuie luată în serios. Contaminarea alimentelor favorizează apariția bolilor iar aceasta poate avea loc în mod direct, prin atingerea mâncării și indirect, prin contaminarea accesoriilor și ustensilelor cu care alimentele vin în contact, de la tocătoare, cuțite, vase de gătit, prosoape textile și nu numai.

Cel mai des întâlnită este contaminarea directă, spre exemplu atunci când cineva atinge carnea crudă și după aceea pune mâna pe un sandwish care era gata de consum. Astfel, bacteriile se mută de pe un produs pe altul. Rezultatul poate fi unul dezastruos pentru client care se poate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.