Probleme pe care toate cuplurile le experimentează în primul an de căsnicie

0

Pentru a începe într-o manieră pozivită, este necesar să faci orice ajustare pe care o ai în minte. A te căsători cu persoana perfectă nu îți garantează totuși mariajul pe care îl visezi. Căsătoria este un pas greu și foarte important. Un mariaj ar trebui alimentat pentru a crește și a înflori. Învață cum să îl cultivi pentru a-și atinge potențialul.

Dacă îți dorești ca dragostea să dureze, este timpul să depui mai mult efort. Este mai ușor să deprinzi obiceiuri bune atunci când te simți fericită, decât după o ceartă.

Acestea sunt câteva dintre greșelile pe care cuplurile proaspăt căsătorite le fac.

1. Nu mai petreceți timp unul cu celălalt

Gândește-te la primele luni ale relației tale. Vă făceați timp unul pentru celălalt, plănuiați cine speciale, vă ascultați sfaturile și încercați să vă cunoașteți la un nivel mai profund. Dacă relația devine sigură datorită mariajului, cuplurile de obicei nu mai depun același efort. Atunci când încetăm să ne curtăm, începem să ne întrebăm de ce nu ne mai simțim apreciați. Acesta este momentul în care partenerii devin vulnerabili la dezamăgire și resentimente.

Trebuie să începeți să vă prioritizați timpul petrecut împreună. Încercați să vă distrați împreună, căci mariajul trebuie să fie foarte activ. Dacă dorești să îi oferi unei persoane tot ce ai mai bun, acum este timpul.

2. Uitați să vă anuntați schimbările din program

Este greu să te gândești la noi, când până acum ai fost doar tu. Mulți oameni proaspăt căsătoriți uită să își anunțe partenerii despre planurile făcute în weekend cu prietenii sau despre întârzierile la cină din cauza locului de muncă. Acest lucru îi poate provoca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.