Prințesa Diana ar fi trebuit să joace în continuarea filmului Bodyguard

0

Actorul Kevin Costner susține că Prințesa Diana trebuia să joace alături de el în continuarea filmului de mare succes Bodyguard. Pelicula lansată în 1992 a avut-o în rolul principal feminin pe regretata cântăreață Whitney Houston și s-a bucurat de larg succes, iar coloana sonoră a filmului rămâne și azi în topul celor mai bine vândute.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul a dat detalii despre rolul pe care ar fi trebuit să îl interpreteze Prințesa Diana. „Nimeni nu a știut despre acest plan timp de aproape un an”, a spus actorul, dezvăluind că el a primit scenariul filmului cu doar o zi înainte ca Prințesa Diana să moară în accidentul de mașină, în august 1997.

Potrivit declarațiilor lui Costner, filmul Bodyguard 2 ar fi trebuit să se concentreze pe personajul masculin Frank Farmer (Kevin Costner), care era angajat să protejeze personajul feminin, cel interpretat de Prințesa Diana, de paparazzi și orice alte amenințări și, bineînțeles, ar fi existat și o poveste de dragoste între cele două personaje principale.

Costner a mai vorbit și despre o conversație telefonică pe care a avut-o cu regretata…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.