Primul magazin Victoria’s Secret din România, deschis pe 12 octombrie în Băneasa Shopping City

0

Cu aproape patru decenii de experiență în design și ingeniozitate în materie de sutiene, Victoria’s Secret oferă o gamă largă de produse cu accent pe potrivirea sutienului, modă și confort pentru femeia de astăzi.

Oferta de produse

Magazinul oferă o gamă largă de sutiene marcă proprie, chiloți și îmbrăcăminte de dormit. Toate colecțiile frumoase și feminine de lenjerie pentru care marca Victoria’s Secret este renumită sunt disponibile, inclusiv Luxe Lingerie, Very Sexy, Modern Romantic, Dream Angels, Luxe Essentials, Lounge și Casual. Marca oferă 39 de mărimi de sutien, de la 30A la 40DDD, cu diferite niveluri de întărire – neîntărite, ușor – întărite și push-up.

Liniile complete de parfumuri populare, cum ar fi Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Tease și Victoria’s Secret Love sunt disponibile, împreună cu ape de parfum Body Mists și produsele de înfrumusețare PINK ale Victoria’s Secret.

Magazinul prezintă, de asemenea, Victoria’s Secret Pink— o colecție de sutiene, chiloți, îmbrăcăminte de casă și produse de frumusețe inspirate și concentrate pe femei sub treizeci de ani.

Măsurători de potrivire sutien

Experții specializați în Potrivire Sutien sunt pregătiți pentru a ajuta clientele să își găsească produsul care să li se potrivească perfect printr-o experiență personalizată unu-la-unu. Experții vor oferi femeilor informații prețioase despre sutienul perfect pentru ele și un card personalizat Bra Fit, unde se menționează preferințele de cumpărături în magazin, în ceea ce privește mărimea și stilul.

Victoria’s Secret se mândrește cu cea mai mare echipă de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.