Primii artiști confirmați la Summer Well 2020

0

Summer Well este primul dintre festivalurile importante din România care ajunge la ediția a 10-a în 2020 și sărbătorește un deceniu de veri mai bune și distracție pentru cei care ascultă muzică alternativă și trăiesc inspirați de repere culturale moderne – pe scurt, un deceniu de coolness la Domeniul Știrbey din Buftea în intervalul 7-9 august 2020.

Festivalul va debuta vineri, 7 august 2020, cu deja faimosul Night Picnic, care în acest an va fi extins și va include mai multe surprize. În cadrul Night Picnic, Orchestra Simfonică din București interpretează, într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival.

Pentru zilele de festival de 8 și 9 august 2020 primele nume mari ale scenei muzicale internaționale care urcă pe scena distracției sunt Of Monsters and Men, Tom Walker și Nothing But Thieves.

Of Monsters and Men, care vin în România pentru prima dată la Summer Well, au devenit celebri atunci când au lansat piesa Little Talks și în prezent se află în plin turneu de promovare al celui mai nou album, Fever Dream, lansat anul acesta.

Iubitorii de muzică bună au șansa să îl asculte pentru prima dată în România și pe artistul britanic Tom Walker al cărui nume este asociat cu succesul uriaș al piesei Leave a Light On. Albumul său de debut, What a Time to Be Alive, a ajuns pe locul întâi al topurilor din UK și din lume în general.

Pe scenaă distracției la Summer Well vor urca din nou și Nothing But Thieves, printre cei mai importanți exponenți ai rock-ului alternativ britanic. În intervalul de timp scurs de la prezența lor pe scenă Summer Well în 2017, britanicii de la Nothing But Thieves au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.