Prima apariție a Cristinei Cioran la ”Acces direct”, în locul Simonei Gherghe | Româneşti, Vedete

0

„Bună ziua, începând de astăzi sunt gazda dumneavoastră, până la întoarcerea Simonei Gherghe. Cu mine vă veți întâlni în fiecare zi”, a spus Cristina Cioran la prima apariție în noua ei emisiunea.

Cristina a purtat o rochie roșie elegantă, a fost zâmbitoare și a părut că se simte foarte bine la cârma emisiunii. Ea va prezenta Acces Direct până la întoarcerea Simonei Gherghe din concediul de maternitate. Simona se pregătește să devină mămică a doua oară, de data aceasta ea așteaptă un băiețel.

Cristina Cioran a dat mai multe probe pana sa fie aleasa ca prezentatoare Acces Direct. „A fost foarte drăguţ cum am primit vestea. Am dat probe pentru emisiune şi m-am bucurat foarte tare să trec mai departe. M-am simţit extraordinar la probe… Eu ştiu că mă voi lovi de situaţii în care mă voi enerva, mă voi revolta, cazuri în care o să-mi vină să mă ridic de pe scaun. Dar noi suntem acolo pentru a fi neutri iar adevărul trebuie să iasă la iveală. Dai şansă omului să-şi spună părerea fără să fie umilit”, a declarat Cristina Cioran.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.