Prietenul lui Dan Capatos a murit

0

Dan Capatos a început emisiunea „Xtra Night Show” de marți seară cu un anunț trist. Unul dintre prietenii buni ai  acestuia a murit.

„Pe această cale transmit condoleanțe familiei unui bun prieten de-al meu, Gabriel Marola, gașca noastră de la boschetărie din parcul herăstrău este mult mai săracă începând de astăzi pentru că acest bun prieten al nostru s-a prăpădit la numai 52 de ani. Dumnezeu să îl odihnească și îi asigurăm pe cei care au rămas în urma lui că vor avea parte de sprijinul și ajutorul nostru”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. Acesta este de peste 15 ani cu aceeași femeie, Monica. Dan Capatos şi soţia sa s-au cunoscut în anul 2000. Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentator să se expună. Monica şi Dan Capatos au o au un băieţel, Andrei. Monica este de profesie jurnalist şi este o prezenţă mondenă rară.

Citește și

Academia Română se laudă cu un „premiu Nobel’ inexistent, acordat lui Eugen Simion! Cum a fost descoperit falsul de niște jurnaliști români

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.