Portofelul: Accesoriul Versatil pe Care ar Trebui să îl ai în Mai Multe Modele, Stiluri şi Culori

0

Chiar dacă moda se schimbă constant şi se reflectă şi în unele accesorii practice şi utile, precum portofelele, alegerea celor potrivite nu este un simplu moft, bazându-se de cele mai multe ori pe necesităţi. Totuşi, dacă vrei să ai un look atractiv, uneori poate fi necesar să cumperi mai multe accesorii cu aceeaşi funcţionalitate, iar aici intră şi portofelele, poşetele sau încălţămintea. 

 

Hai să aruncăm o privire scurtă pentru a vedea dacă ar trebui să cumperi mai multe portofele pentru dame sau pentru bărbaţi. Unul este de ajuns, sau ar trebui să îl priveşti ca pe un accesoriu la modă care trebuie asortat cu ţinuta, în funcţie de ocazie şi de activităţile desfăşurate? Așadar, pentru că pare mai simplu, am ales să ne raportăm la modelele pentru bărbaţi.

 

Bărbaţii sunt şi ei interesaţi de modă

Dacă în trecut portofelele păreau un accesoriu feminin şi făcea parte dintr-o zonă dominată de femei, în prezent sunt apreciate şi de bărbaţii care vor să ţină pasul cu moda şi cu ultimele tendinţe. Chiar dacă încă mai există şi cei care le folosesc până se uzează complet, tot mai mulţi sunt interesaţi să deţină câteva modele de calitate pe care se le poată schimba în funcţie de necesităţi. 

Astfel, dacă pană nu de mult, aceste accesorii aveau rol strict funcţional, în prezent sunt accesorii care trebuie să se asorteze cu o curea sau cu pantofii pe care îi porți şi să arate cât mai bine. Bărbaţii au ajuns la concluzia că este mai bine să cumpere câteva portofele de calitate, în stiluri şi modele diferite, care se potrivesc cât mai bine cu ocaziile şi evenimentele. 

 

Portofel business

Dacă în timpul zilei este necesară o ţinută business, portofelul, care poate fi expus în nenumărate ocazii, ar trebui să completeze ţinută cu rafinament. Astfel, un portofel elegant poate fi alegerea ideală pentru a plăti cina cu şeful sau cu un colaborator la un restaurant pretențios. 

Este alegerea perfectă pentru a completa un aspect profesional şi îngrijit. Vei avea nevoie de buzunare pentru numerar, dar şi pentru chitanţele care vor fi decontate în contabilitate, să încapă în buzunarul de la piept al sacoului sau în geanta de afaceri. 

Prin urmare dacă eşti om de afaceri sau antreprenor şi imaginea contează, sigur vei avea nevoie de un portofel business! Alege o culoare elegantă precum albastru, maro sau negru şi un model cu aspect luxos şi elegant. Interiorul ar trebui să fie din nailon pentru a elimina umezeala. 

 

Portofel pentru cărţile de vizită

Indiferent dacă te ocupi de organizarea evenimentelor, de întâlniri cu clienţii sau conduci o afacere legată de un hobby, ai nevoie de un portofel în care să poţi ţine cărţile de vizită de care poţi avea nevoie la o cafea sau la o conferinţă. 

Un portofel încăpător din piele lucrat manual pentru cărţile de vizită poate fi alegerea ideală pentru activitatea ta. Acest tip de portofel poate să îţi ofere spaţiu suplimentar pentru notiţe sau chitanţe pliate şi, pentru că este extrem de subţire, poate fi purtat lejer în orice buzunar. 

Îl poţi găsi într-o gamă diversificată de culori şi modele şi poţi alege exact modelul care se potriveşte mai bine cu majoritatea ţinutelor tale business. 

 

Portofel sport

Pentru activităţile în aer liber vei dori să ai un portofel cu aspect sportiv care să se potrivească cu ţinutele tale. Indiferent dacă practici off-roading, snowboarding, mountain bike, paraşutism sau surfing, un portofel business sau pentru cărţile de vizită nu va fi deloc potrivit!

De data aceasta ai nevoie de un portofel din nailon rezistent la apă care să îţi ţină în siguranţă conţinutul. Este confecţionat dintr-un material impermeabil, este subţire, uşor şi suficient de rezistent ca să nu se uzeze în timpul activităţilor desfăşurate. Ar trebui să aibă spaţiu pentru actele de identitate, cărţile de credit şi buzunar pentru numerar.

 

Portofelul de călătorie

Un bărbat care călătoreşte mult are nevoie şi de un portofel în care să îşi păstreze în siguranţă documentele de identitate, banii şi diverse obiectele valoroase. Astfel, un portofel de călătorie personalizat este una dintre cele mai sigure şi elegante soluţii. Pentru a fi rezistent, ar putea fi realizat din piele, iar pentru a se potrivi uşor cu orice ţinută, ar putea fi negru. 

Ceea ce primează, însă, sunt rezistenţa şi elementele de siguranţă. De asemenea, ar trebui să fie cât mai uşor şi mai subţire pentru a putea fi confortabil de purtat în buzunare sau în borsetă. Cu un astfel de portofel este uşor să ai la îndemână actele sau banii şi, totodată, vei avea uşor un look îngrijit. 

 

Pentru că portofelul este un accesoriu pe care îl vei folosi mai mulţi ani, rezervă-ţi timp pentru a vedea mai multe modele şi fă investiţii inteligente în produse de calitate pe care să ştii că te poţi baza în orice ocazie!  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.