Ponturi pentru părinți – cum organizezi ziua de naștere a copilului

0

 

 

Ziua de naștere a copilului este un motiv de mare bucurie pentru întreaga familie. Plănuirea evenimentului se face din timp pentru ca totul să fie exact așa cum ți-ai dorit tu, dar mai ales cel mic.

Timpul trece și odată cu el copiii noștri cresc. Ne dăm seama de acest lucru odată cu fiecare aniversare a lor, îi vedem pe zi ce trece mai mari, mai organizați, mai implicați în desfășurarea evenimentelor. Dacă pe la doi – trei anișori iubeau să se uite la desene animate cu ceilalți copii, abia așteptau prăjiturile și tortul și le puteai organiza ziua exact așa cum îți doreai, atunci când cresc deja au pretenții mai mari, unii vor desfășurarea evenimentului la un loc de joacă, alții la piscină, iar cei mai mari la un film.

Și dacă trebuie să organizezi o zi de naștere pentru copilul tău, iată câteva aspecte de care să ții cont:

Alegerea tematicii evenimentului

Iată un prim lucru pe care trebuie să îl ai în vedere. Comparativ cu noi, adulții, copiii sunt mult mai atenți la detalii. Tematica evenimentului trebuie să le respecte vârsta, așa că dacă vei alege un eveniment cu personaje Disney, totul trebuie să fie planificat astfel, pornind de la modul de amenajare a sălii de eveniment și până la decorațiuni sau chiar vestimentația copiilor. Tematica evenimentului se poate stabili împreună cu copilul, mai ales dacă este mai mare și astfel vei reuși să îi aduci mai ușor zâmbetul pe buze.

Crearea listei de invitați

Acesta este un aspect cât se poate de important. Uneori, chiar de aici se pornește. Dacă copilul își dorește să își invite toți colegii de clasă, nu vei putea desfășura evenimentul la tine acasă, mai ales atunci când nu beneficiezi de un spațiu foarte mare. Pune pe o hârtie care sunt invitații copilului și ține cont că adesea copilul va veni însoțit de adulți. Lista de invitați te va ajuta să rezervi o sală de petrecere sau să afli dacă poți desfășura…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.