Polițiștii din Dubai sunt antrenați de un român

0

În vârstă de 31 de ani, Nino a fost declarat în 2012 cel mai bun jucător de rugby în 7 din ţara noastră și după ce a jucat pentru Steaua, Dinamo, Barcelona și Tarbes Pyrénnées Rugby din Franța, s-a întors în România la „U Cluj.

A fost însă nevoit să renunțe la acest sport din cauza unei accidentări la spate și s-a mutat în Dubai pentru a practica fitness-ul.

La scurt timp după ce a ajuns în Emirate, Nino s-a angajat la Academia de Poliţie din Dubai pentru a fi antrenorul studenților care se pregătesc pentru a deveni polițiști. „Cei de acolo voiau un suflu nou şi au preferat să se orienteze către Europa de Est, în special către români, ştiind că sunt foarte serioşi şi au cunoştinţe în domeniul sportului şi nu sunt atât de scumpi precum vesticii. Imediat m-au angajat. Au fost şi destul de mulţumiţi, cred eu, pentru că imediat au mai adus încă trei români şi lucrurile merg destul de bine. Câteodată nu ai loc în ţara ta să te dezvolţi şi te duci în altă ţară. Aşa a fost şi cazul meu, a povestit Nino pentru Adevărul.

El îi antrenează pe viitorii polițiști de două ori pe zi timp de patru zile și un antrenament dimineața o zi. ‘Primul antrenament începe la ora 5.00, după care iau micul dejun şi studiază. Al doilea antrenament începe la ora 17.00….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.