Plácido Domingo a fost acuzat de hărțuire sexuală

0

Plácido Domingo, în vârstă de 78 de ani, ar fi obligat opt cântărețe de operă și o dansatoare să întrețină relații sexuale cu el, iar în cazul în care refuzau, ele ar fi avut de suferit din punct de vedere profesional, ceea ce ar însemna un caz clasic de hărțuire la locul de muncă și totodată abuz de putere.

Instanțele de hărțuire sexuală ar fi avut loc în anul 1980. Opt femei îl acuză pe Plácido Domingo de faptul că le-ar fi pus mâna pe sub fustă, iar alte trei femei spun că au fost forțate să îl sărute în cabină, într-o cameră de hotel și la un prânz de afaceri.

„Un prânz de afaceri nu este neapărat ciudat. Ciudat este atunci când o persoană încearcă să pună mâna pe genunchiul tău. Mereu încerca să atingă sau sărute,’ a declarat una dintre cântărețe pentru Associated Press.

Plácido Domingo este considerat unul dintre cei mai mari și respectați cântăreți de operă din toate timpurile, iar în momentul actual ocupă și funcția de director al Operei din Los Angeles. El deține și nenumărate premii Grammy.

Associated Press a vorbit cu mai multe persoane din anturajul tenorului, pe lângă cele nouă femei care îl acuză, precum cântăreți, dansatori, dirijori, dar și cu o parte din personalul de serviciu, oameni care susțin că au fost de față în momentul în care Plácido Domingo avea un comportament inadecvat. Mai multe femei care au fost intervievate au declarat că s-au simțit inconfortabil din cauza comportamentului său nepotrivit.

Una dintre cele nouă femei care îl acuză pe Plácido Domingo de hărțuire este chiar mezzosoprana Patricia Wulf. „De fiecare dată veneam de pe scenă, el era acolo și mă aștepta. Venea extrem de aproape de mine și își punea fața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.