Pink a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus

0

Pink a mărturisit pe contul ei de Instagram faptul că în urmă cu două săptămâni, ea a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Acum însă, după ce a refăcut testele, rezultatele au fost negative.

„În urmă cu două săptămâni, eu și fiul meu în vârstă de trei ani, Jameson, prezentam simptome specifice infecției cu coronavirus. Din fericire, medicul nostru de familie a avut acces la teste, iar eu am fost depistată pozitiv. Familia mea deja se izolase și am continuat să facem asta în următoarele două săptămâni respectând instrucțiunile medicului nostru. Acum câteva zile, am fost din nou testată și rezultatele au fost negative”, a scris cântăreața.

Pink a criticat destul de dur autoritățile pentru faptul că testarea nu este accesibilă tuturor cetățenilor. „Este un eșec al guvernului nostru de a nu face testarea accesibilă. Această boală este gravă și reală. Oamenii trebuie să știe că afectează tinerii și bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.