Pe TechSore.ro vei găsi de acum înainte și produsele Barazza

0

Hotele sunt echipamente indispensabile pentru bucătăria ta. Sunt cele care te ajută să evacuezi mirosurile neplăcute de la tine din bucătărie, să filtrezi patriculele de grăsime și să cureți aerul atunci când gătești. Pentru a profita din plin însă de toate aceste beneficii, ai nevoie de un model de hotă performant, calitativ, dar și design, precum cele propuse de Barazza, care re regăsesc acum și pe Techstore.ro.

Hotele sunt deci indispensabile pentru a respira un aer curat în bucătărie. Deci sunt un aliat prețios pentru starea ta de bine, astfel că este foarte important să alegi una cât mai performantă și mai inovatoare și una care să se armonizeze cu un cuptor din colecția Barazza.

Care sunt diferitele tipuri de hote pe care le poți alege?

Hota tradițională. Este modelul de bază, așa cum ne imaginăm o hotă. Este un element independent și suspendat deasupra spațiului pentru gătit. Pot să fie modele cu recirculare sau cu extracție.

Hotele încorporabile. Hotele încorporabile sunt mai discrete din punct de vedete vizual sau estetic. Se poate integra sub mobila de bucătărie. Dacă posedă un circuit de extracție, acesta nu este vizibil deoarece circulă la interiorul mobilei. Modelele mai tehnice sau mai inovatoare dispun de o parte retractabilă care se poate trage înspre față. Se poate mări astfel suprafața de aspirare atunci când este folosită.

Hota downdraft. Este o hotă foarte discretă din bucătărie care poate să fie aplicată pe blat și care se pornește cu ajutorul unui touch control.

Hota pentru insulă. Este un model de hotă ideal pentru cei care vor să facă din hota din bucătărie un element aparte. Poate să fie instalată pe un perete sau poate să fie suspendată pentru a fi folosită deasupra unei insule. Hotele decorative sunt din ce în ce mai apreciate în bucătăriile design.

Hotele Barazza, indiferent de modelul ales, sunt cele care îți vor facilita viața și sarcinile pe care le ai în fiecare zi în bucătărie. Trebuie deci să alegi o hotă cât mai performantă, care să îți facă munca sau viața mai ușoară și să o asortezi cu o plită din colecția mărcii.

Hota ar trebui să aibă astfel o dimensiune adaptată bucătăriei tale și o putere cât mai mare. Cu siguranță că vei găsi un model adaptat stilului tău de viață, căminului tău și felului tău de a fi și de găti. Există un model pentru fiecare!

Alege astfel cu grijă modelul tău de hotă și vino cu un plus de prospețime în viața ta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.