Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

0

În ultimele luni au apărut tot mai multe zvonuri despre un posibil conflict între Meghan Markle și Kate Middleton, schimbările apărute în viața familiei regale sprijind aceste ipoteze. Deși nimeni nu poate explica exact ce s-a întâmplat, mai mulți jurnaliști britanici, experți media și chiar Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, au făcut mai multe declarații pentru un documentar special, „Kate vs. Meghan: Princesses At War?”.

Acești experți nu au stabilit însă definitiv dacă a fost vorba cu adevărat despre un conflict sau nu. Unii au spus că ar fi fost doar zvonuri, alții au declarat că s-a întâmplat cu adevărat ceva, ei bazându-se pe sursele regale apropiate.

Lor li s-a alăturat și Paul Burrell care a adus mai multe informații despre viața în cadrul familiei regale și despre experiența pe care o trăiește Meghan Markle.

Potrivit E! News, Paul Burrell a declarat că Meghan nu va fi plăcută de toată lumea, deoarece mulți preferă ca lucrurile să rămână la fel. El a adăugat că reputația de „divă” pe care a primit-o Meghan este nejustificată și nedreaptă. „Ea este o femeie matură, știe ce vrea și încearcă să obțină asta.”

Așa cum bine știi, dacă urmărești toate aparițiile în public ale…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.