Partenerul tău și-a pierdut interesul în relație? Iată care sunt semnele care îți arată acest lucru

0

Adevărul este că viața reală este cu mult diferită față de poveștile de iubire pe care le vedem în filme, seriale sau chiar în cărți. Suntem înconjurate de aceste povești care au final fericit, însă în viața reală lucrurile par să se complice. Fie că intervine o altă persoană între voi sau pur și simplu partenerul tău nu mai are aceleași sentimente intense de la început, într-o relație este normal ca la un moment dat unul dintre parteneri să își piardă interesul.

Există și cazuri în care partenerii discută chiar în momentul în care sesizează că există o răcire între ei, dar mai sunt și cazuri în care cuplurile nu vorbesc în mod deschis și preferă să își ascundă problemele pe care le au, crezând că rezolvarea va veni de la sine. Ei bine, problemele nu se rezolvă dacă nu discuți despre ele. Spune-i partenerului că ești nefericită în relație la fel cum îi spui că ești fericită. Iar dacă te gândești că îi rănești sentimentele, ar trebui să îți dispară acest gând.

Semnele că unul dintre parteneri își pierde interesul sunt destul de subtile și trebuie să ai o conexiune extrem de puternică cu partenerul pentru a reuși să îți dai seama despre ce este vorba. Uneori, poate părea că interesul lui a dispărut brusc, alteori răcirea se produce în timp.

Și totuși, care sunt semnele care îți spun că partenerul și-a pierdut interesul? Iată care sunt ele și la ce ar trebui să fii atentă:

1. Nu are timp pentru tine

Mereu găsește câte un motiv ca să anuleze cina romantică pe care tocmai ai rezervat-o? Vrei să mergeți la un concert și spune că nu vrea? Dacă simți mereu faptul că nu are timp pentru tine și că te evită, ei bine motivul ar fi că nu mai vrea să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.