Parteneri pe ecrane, parteneri în viața reală: 12 cupluri de vedete care au jucat în filme împreună

0

O peliculă cu doi actori faimoși, care se întâmplă să fi spus „da” împreună în viața reală: pe hârtie, pare o rețetă pentru o chimie incontestabilă. În realitate, probabil nu este floare la ureche, întrucât numeroase cupluri celebre ezită când vine vorba de colaborarea în cadrul unui film. Pe cât de agreabilă este conviețuirea cu partenerul, pe atât de neplăcut este gândul că oamenii o să-ți critice viața personală prin prisma filmului.

Cu toate acestea, rarele momente în care un cuplu faimos colaborează în cadrul unui film, scânteile (sau chiar artificiile) sunt garantate. Chiar dacă actorii intră în pielea unor personaje fictive, există un soi de chimie inevitabilă care îți va da de înțeles de la primele minute ale filmului că, de fapt, formează un cuplu în realitate.

Așadar, iată o listă cu 12 cupluri faimoase care au fost parteneri de platou și au împărțit același domiciliu, sau a căror poveste de dragoste s-a înfiripat în fața camerelor de filmat.

Brad Pitt și Angelina Jolie – By the Sea (2015)

Dacă ne gândim la cupluri iconice care au cucerit Hollywood-ul, pe buzele tuturor stă cuvântul „Brangelina”. Admirați și invidiați deopotrivă de către public pentru chimia de care dau dovadă pe covorul roșu, Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit pe platoul filmărilor pentru Mr. And Mrs. Smith, iar după aproape un deceniu, cei doi s-au căsătorit în 2014.

Așadar, în momentul filmărilor pentru By the Sea, regizat și scris chiar de Jolie, cei doi își juraseră deja iubire veșnică. Pelicula urmărește cuplul format din Vanessa, o fostă dansatoare și soțul său, novelistul Roland…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.