Pâine produsă din malțul de la bere

0

Un bănățean, pasionat de producerea berii artizanale, a găsit o metodă inedită prin care să valorifice malțul rămas în urma procesului tehnologic. Și astfel, cu materialul rezultat face pâine pe care o oferă gratuit.
„După ce terminăm etapa de plămădire a malțului, acesta este malțul care rezultă și îl putem folosi la fabricarea pâinii.”
”Ne rămâne foarte mult malț cu care nu avem ce face și ar fi păcat să îl aruncăm sau să îl dăm la animale, când putem să producem o pâine foarte gustoasă”, spune Mihai Pegulescu, administrator.
Doar clienții care trec pragul restaurantului pe care îl administrează au primit pâine din malț, până acum.
„Mi se pare o idee foarte bună, am gustat pâinea și chiar are un gust delicios și arată și foarte bine.”
„Mi se pare o inițiativă foarte făină, lăudabilă și cred că foarte multe persoane or să se bucure de această inițiativă.”
Oricine poate degusta pâinea făcută din malțul rămas în urma procesului de fabricație a berii artizanale. Producătorii vor dona 1.000 de pâini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.