(P) Nu rata #Creativo – cel mai așteptat eveniment de fashion din această toamnă

0

Evenimentul este organizat de Atelierele ILBAH, Cusut și Brodat și Tipare de Croitorie, susținut de Banca Transilvania și Brother. Unde? ARCUB (Centrul Vechi, Hanul Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84 – 90), între orele 10:00-19:00.

Ca de fiecare dată, în cele 2 zile de eveniment nu vor lipsi atelierele susținute de trainerii specialiști Atelierele ILBAH. Nu mai puțin de 8 ateliere de croitorie și 18 ateliere de desen, drapaj și croit după tipare. Echipa Cusut și Brodat va încânta vizitatorii cu 8 ateliere de scan&cut și 4 ateliere de broderie computerizată, ateliere unice de acest fel pe piața din România. Cei prezenți nu vor avea doar ocazia de a participa la ateliere interactive, dar și să folosească mașini performanțe, industriale sau de uz caznic, puse la dispoziție de unul dintre liderii de pe piață și anume Brother.

Printre noii trendsetteri și colaboratori din acest an se numără și Gemini CAD Systems, o companie Românească și unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie pentru industria textilă la nivel global. În premieră la Creativo vei putea asista la 2 seminarii despre “Digital Design- The New MUST” și “Building a business in the Digital Era”, dar și 6 ateliere unde vei învăța cum să treci de la realizarea tiparelor de mână la realizarea tiparelor digitale pe calculator, susținute de specialiștii Gemini CAD. Totodată cei de la WILCOM aduc 2 seminarii unice despre “Limitări și Provocari în digitizare” și “Introducere în broderia cu mașina”, susținute de specialiști. http://www.club-creativo.ro/înscrieri-conferințe-ateliere-creativo/

În cele 2 zile vor urcă pe scena Creativo în cadrul a 12 conferințe creative dedicate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.