Ovidiu Komornyic a așezat rivalele muzicii ușoare la aceeași masă. Petrecere cu Angela Similea și Corina Chiriac

0

Doamna muzicii românești s-a întâlnit cu o altă artistă reprezentativă a generației sale, Corina Chiriac. Cândva rivale pe scenă, cele două au demonstrat că între ele nu există animozități. Și s-au distrat împreună la petrecerea sărbătoritului care azi, 29 ianuarie, împlinește 50 de ani.

Dida Drăgan, o altă artistă care stă mai mult peste hotare, a fost și ea prezentă, alături de alte nume cunoscute ale muzicii românești, precum Marcel Pavel, Luminița Anghel, Monica Anghel, Sanda Ladoși, Adrian Daminescu sau Silvia Dumitrescu.

Numai artiști printre invitați

Ovidiu Komornyic ne-a mărturisit că a organizat această petrecere pe ultima sută de metri și s-a bucurat că aproape toți invitații au putut fi prezenți.

„Am mai întinerit un an și m-am bucurat să-i am pe toți alături… Importantă nu este vârsta, ci să ai sufletul mereu tânăr și curat. Trebuia să fiu plecat, dar s-a anulat în ultimul moment acea deplasare. Așa am reușit să fac această petrecere pe nepusă masă. A fost ceva restrâns, doar cu persoanele apropiate. Angela și Dida erau în țară și m-am bucurat că au venit, la fel ca toți ceilalți invitați, care-mi sunt foarte dragi. Sanda Ladoși, Monica Anghel și Marcel Pavel au venit chiar după un concert pe care l-au avut. În rest, s-a nimerit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.