OPINIE: E poza asta prea porno pentru tine?

0

Astăzi a apărut pe piață numărul de august al revistei ELLE. Printre alte exclusivități, el cuprinde și un editorial foto, însoțit de un interviu, cu unul dintre cele mai urmărite personaje din peisajul social media de la noi. Este vorba despre Cristina Ich, o tânără femeie care a adunat peste 600 de mii de followers pe Instagram, ceea ce o face un influencer redutabil, și care este însărcinată acum și a decis să anunțe lumii acest lucru prin intermediul revistei noastre.

Dincolo de faptul că îi mulțumim pentru că ne-a încredințat un lucru pe care a ales să îl țină în intimitate vreme de șase luni și a dorit să își expună o parte din viața sa privată în fața reporterilor, stiliștilor și fotografilor revistei ELLE, ne-am gândit că acest subiect va interesa, cu siguranță, cititoarele revistei – nu doar datorită popularității Cristinei, ci și pentru că în materialul care o are drept protagonistă ea vorbește cu onestitate despre ce înseamnă sarcina astăzi, în lumea aceasta a Internetului în care trăim cu toți.

Cristina a ales să povestească despre presiunile de care a avut parte nu neapărat din partea propriilor urmăritori, ci mai ales a presei de scandal, care a speculat neîncetat, de câteva luni încoace, pe tema sarcinii sale. A vorbit despre cum se simte, ca femeie însărcinată, să primești sfaturi nesolicitate, să faci față ochiului publicului, care se miră că ești când prea slabă, când prea grasă, când cu burta prea mare, când nu, dar și despre ce așteaptă ea de la propria persoană ca mamă, despre speranțele pe care și le-a pus în copilul ei și despre felul în care i-ar plăcea să îl crească.

Cristina Ich ELLE august 2019

Dincolo de asta, Cristina a pozat pentru câteva fotografii,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.