Operațiunea Dulapul cu Irina Moroșanu

0

„Pentru mine, materialele naturale și de calitate sunt o caracteristică majoră în ceea ce privește stilul vestimentar”, mi-a mărturisit Irina Moroșanu în timp ce mă pierdusem printre iile vechi românești din colecția ei, create din texturi impresionante, care azi nu mai există. Apartamentul ei luminos, cu o tentă retro, este și locul în care expune iile, coșurile din rafie, gulerele marinărești sau piesele vintage selectate cu grijă. Cel mai simpatic este că, umblând prin casa Irinei, intri foarte repede în universul ei, în care simți că poți rămâne la infinit!

Surprinzător, piesa de rezistență din garderoba Irinei nu este o ie, ci un sacou oversized de la Acne care îi vine impecabil. Irina îmi mai spune și că: „Ținuta mea preferată pentru seară este compusă dintr-un costum masculin purtat pe pielea goală, fără bijuterii, fără make-up, ci doar un ruj roșu aplicat cu degetul pe buze.”

Chiar dacă nu ar purta bijuterii atunci când se îmbracă de seară, Irina Moroșanu îmi explică rolul acestora în viziunea ei: „Bijuteriile sunt o extensie a personalității fiecărei femei, a mood-ului în care se află. Ele pot avea roluri multiple. Fie că sunt moștenite de la bunica sau cumpărate din târg de la Valea Cascadelor, toate bijuteriile pot fi la fel de prețioase dacă sunt purtate în contextul potrivit.”

Accesoriile indispensabile ale Irinei sunt fără doar și poate coșul din rafie și bereta pariziană. Iar când vine vorba despre  shopping, Parisul este orașul ei favorit. „Mereu găsesc piese de rezistență la Acne, From Future, Le Mont St Michel, Saint James; iar Uniqlo este, în opinia mea, magazinul cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.