Olivia Colman, noua regină a Hollywood-ului. Discursul său, unul dintre cele mai bune din istoria Premiilor Oscar

0

Prima nominalizare la Premiile Oscar i-a adus Oliviei Colman și trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea Reginei Anne în filmul „The Favourite“. Emoționată și cu lacrimi în ochi, vedeta a urcat pe scena Galei și a ținut unul dintre cele mai emoționante și amuzante discursuri din istoria Oscarurilor, conform DailyMail.

Trofeul de la cea de-a 91-a gală a premiilor oferite de Academia Americană de Film vine după ce Olivia Colman a câștigat al doilea Glob de Aur din Carieră și premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță într-un rol principal tot pentru interpretarea rolului din „The Favourite“.

Faptul că actrița britanică în vârstă de 45 de ani a fost desemnată marea câștigătoare a luat prin surprindere pe toată lumea, favorita fiind Glenn Close, pentru rolul din „The Wife“. La aceeași categorie au mai fost nominalizate și Lady Gaga (A Star is Born), Yalitza Aparicio (Roma) și Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?).

Uimirea s-a văzut și pe chipul Oliviei Colman în momentul în care și-a auzit numele. Printre lacrimi și zâmbete, aceasta s-a îmbrățișat soțul și colegii, apoi a urcat pe scenă pentru a primi unul dintre cele mai râvnite trofee din industria filmului.

În timpul discursului, actrița a transmis mesaje de mulțumire, a plâns, a râs, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.