Obiceiurile zilnice care îți influențează semnificativ viața sexuală

0

Sigur că, atunci când copiii tăi sunt bolnavi, lucrezi peste program sau nu reușești să te odihnești cum trebuie, nu mai ai timp și dispoziție ca să te gândești și la viața ta sexuală. Cu toate acestea, există și anumte stări sau obiceiuri cotidiene care te ajută, inconștient, la optimizarea apetitului sexual.

1. Ceea ce mănânci

Sigur, cu toții am auzit despre alimentele afrodiziace. Fie că este vorba despre fructe de mare, ciocolată sau broccoli, toate acestea sunt asociate cu apetitul sexual. Dar pot acestea să aibă într-adevăr un impact asupra vieții noastre sexuale? Conform Journal of Sexual Medicine, femeile care consumă cel puțin 25 de grame de ciocolată pe zi au o dorință sexuală mult mai mare și o funcționalitate, din punct de vedere sexual, sporită. Totuși, nu pune la îndoială credibilitatea alimentelor afrodiziace! Conform unui studiu de nutriție, cercetătorii au arătat că, dacă tu crezi că un aliment are calități afrodiziace, acesta va funcționa ca atare.

2. Abuzul de tehnologie

Să răspunzi la mail-uri și să navighezi pe internet atunci când ce te afli în dormitor îți poate afecta relația cu partenerul, dar și viața sexuală. Chiar dacă nu intenționezi să răspunzi la telefon sau la mail-uri, faptul că ai lângă tine orice tip de gadget, îți va distrage atenția. Creierul nostru s-a obișnuit să reacționeze la sunetele mesajelor sau apelurilor pe care le primim, drept urmare este imposibil să le ignorăm.

3. Respirația

Te-ai gândit vreodată că, dacă te concentrezi pe respirație, îți poate aduce un orgasm mai puternic? Doar conștientizând ritmul respirației tale îți poate îmbunătăți viața sexuală. Multe persoane nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.