Oana Roman, declarații tranșante după scandalul intim dintre soțul ei și transsexualul Delia

0

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se împace, însă împăcarea celor doi nu a rezistat prea mult, întrucât vedeta este cu atât mai supărată, cu cât discuțiile dintre soțul ei și transsexualul Delia au afectat-o foarte mult.

Într-un mesaj destul de dur pe Facebook, Oana Roman a ținut să lămurească această situație și le-a cerut tuturor celor care o cunosc să nu o mai implice în acest subiect.

În plus, a dorit să spună și că ea și tatăl fetiței sale nu mai sunt împreună. Cei doi se află în relații bune, dar doar de dragul fetei, ca să nu simtă lipsa părintelui.

„(…) În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înţeleg că am dreptul la imaginea şi numele meu şi pentru demnitatea mea şi a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care NU mă privesc.

Aşa cum am spus încă din Decembrie anul trecut, eu şi Marius Elisei suntem separaţi în fapt, el nu mai locuieşte cu noi şi deşi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne -am văzut şi am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezenţa tatălui în viaţă sa. Totuşi eu NU pot comenta faptele şi conduita nimănui şi nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea, nu doresc că numele meu să fie implicat în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.