O nouă imagine cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

0

Un astfel de moment a fost surprins zilele trecute în timpul vizitei pe care Donald și Melania Trump au făcut-o în India, la Taj Mahal.

Imaginile oficiale cu celebrul cuplu îi prezintă pe aceștia stând foarte aproape unul de celălalt, însă partea cu adevărat ciudată este că ei lasă impresia că s-ar ține de mână, deși, uitându-te mai cu atenție, vei observa că acest lucru nu este adevărat.

Despre Taj Mahl Donald Trump a declarat că este incredibil, cu adevărat incredibil, însă probabil, după imaginile apărute, faptul că a vizit acel loc alături de soția lui nu este deloc incredibil, mai ales că Melania este departe de a părea încântată de faptul că stă alături de soțul ei.

Nu este prima dată când Donald și Melania Trump sunt protagoniștii unor imagini sau momente jenante sau de-a dreptul ciudate. Numeroase fotografii în care cei doi au o interacțiune ciudată au apărut de-a lungul timp, la fel și multe clipuri.

Chiar la începutul lunii februarie Donald Trump și soția sa, Melania, au fost protagoniștii unui moment destul de jenant care a devenit repede viral.

Donald Trump a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.