O femeie care face chiloți pentru menstruație îți spune tot ce trebuie să știi despre ei (și de ce merită să-i încerci)

0

Când colega mea Domnica mi-a pomenit pentru prima dată cât de bine se simte cu noii ei chiloți pentru menstruație, am crezut că vorbește despre ce știm toate: acele perechi de lenjerie intimă care stau tocmai bine în locurile în care trebuie, suficient de solide încât să avem încredere că nu se vor deplasa când nu e cazul, care, uneori, rezistă eroic cascadelor provocate de vreun strănut în acele zile… ce să mai, despre acei chiloți de încredere, care ne poartă uneori ani la rând prin episoadele uneori dureroase, alteori jenante ale menstruației.
Însă colega mea vorbea despre altceva, și o făcea cu atât entuziasm încât am devenit curioasă. Era prima dintre femeile din jurul meu care încerca chiloții pentru menstruație, niște produse menite să înlocuiască absorbantele și tampoanele cu totul (măcar pentru cele dintre noi suficient de norocoase cât să nu aibă un flux atât de abundent încât să necesite astfel de produse), și trăia o revelație.
Auzisem, evident, până atunci despre astfel de chiloți pentru menstruație, pentru că sunt femeie, dar și pentru că interesul jurnalistic m-a făcut să investighez mai multe soluții noi, însă nu știam pe nimeni care să fi folosit astfel de lenjerie – iar acum, iată, aflasem de cineva. Domnica mi-a povestit și cum lenjeria ei, fabricată în Franța de un mic brand, este realizată din materiale organice, absoarbe o cantitate de lichid care ar da gata patru tampoane, că este confortabilă și subțire, invizibilă pe sub haine, și că o făcea să se simtă ca și cum menstruația nici nu ar fi fost. Tocmai de aceea am vrut să aflu cum se fac chiloții pentru menstruație, de ce nu vorbim mai mult despre inovațiile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.