Numele reale ale celor mai cunoscute celebrități de la Hollywood te vor surprinde cu siguranță

0

Îi urmărim zi de zi, suntem fanii lor, dar poate că niciodată nu ne-am întrebat care sunt numele reale ale vedetelor pe care le îndrăgim.

Aceste vedete au ales să își schimbe complet numele pe care îl aveau, fie că își doreau altul mult mai atractiv, să se potrivească mult mai bine cu domeniul în care activează sau din alte motive ce țin ce protejarea familiei. 

Așadar, iată care sunt unele dintre cele mai cunoscute celebrități despre care sigur nu le știai numele reale:

1. Meghan Markle

O admirăm pe Meghan Markle din foarte multe puncte de vedere. Fie datorită stilului pe care îl are, naturaleții sau a cauzelor în care se implică. Fosta actriță nu a vorbit niciodată despre motivul pentru care nu folosește și al doilea prenume al ei, și anume Rachel, la fel ca personajul pe care îl interpreta în serialul Suits. În cadrul jurămintelor spuse la nunta cu Prințul Harry, se pare că numele Rachel nu a fost menționat. 

2. Miley Cyrus

Numele real al artistei Miley Cyrus este Destiny Hope Cyrus. După ce s-a născut, părinții ei, Billy Ray și Tish Cyrus, i-au dat o poreclă adorabilă, mai precis „Smiley”, care ulterior s-a transformat în Miley, numele cu care o știm astăzi.

3. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este una dintre cele mai cunoscute actrițe, câștigând nenumărate premii de-a lungul timpul pentru cariera sa. Însă, numele dat la naștere este Laura Jeanne Reese Witherspoon, Reese fiind numele de familie pe care mama ei l-a avut înainte de a se căsători. 

4. Brad Pitt

Numele de scenă al lui Brad Pitt nu diferă foarte mult de cel real și spunem asta deoarece acesta este William Bradley Pitt. Conform Page Six,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.