„Nu mai facem nicio nuntă”

0

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut doar cununia civilă în urmă cu patru ani. Cei doi ar fi trebuit să organizeze petrecerea de nuntă anul trecut, însă planurile au dejucate ca urmare a celei de-a doua sarcinii a moderatoarei TV.

Întrebată recent când va avea loc nunta cu Tavi Clonda, gabriela Cristea a răspuns:

„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”.

În ceea ce privește cea de-a doua sarcină, Gabriela Cristea se simte cât se poate de bine, însă a avut parte și de momente mai delicate.

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă”, spunea vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.