Nu ești sigură de ce simte pentru tine? De ce pandemia de coronavirus ar putea fi un avantaj pentru noile cupluri

0

Pandemia de coronavirus te-a făcut să te gândești în detaliu la diverse aspecte ale vieții tale, dar noi îți mai lansăm o provocare. Privește puțin în trecut și identifică-ți relațiile importante, bărbații care ți-au plăcut. Ție se pare că se repetă un anumit tip de bărbat? Ai urmărit un tipar? Este/nu este genul meu – o replică frecventă care frânge inimi și schimbă vieți. Și, da, cam toți avem un gen anume, fie că vorbim despre trăsături fizice sau de caracter. Prin urmare… ce intră în meniul atractivității?

Frumusețea interioară și exterioară

Studiile demonstrează cât se poate de clar că simetria facială, bunătatea și structura corporală de clepsidră sunt elementele definitorii în ceea ce privește atractivitatea sau frumusețea unei femei. Sigur, fiecare are propria sa definiție despre ce înseamnă un bărbat frumos sau o femeie frumoasă. De vreme ce aveți o relație, cel mai probabil ești genul lui, dar asta nu înseamnă să renunți la grija față de frumusețea interioară și exterioară. E important să le cultivi dar și să le manifești în continuare. Izolarea la domiciliu nu ar trebui să rimeze cu pantaloni lălâi și găuriți, aspect general neglijent, asaltul frigiderului sau toane care ar scoate din minți și cel mai calm om.

Proximitatea fizică

Petreceți împreună 24 de ore din 24, iar o teorie psihologică spune clar și simplu: cu cât petreceți mai mult timp împreună, cu atât deveniți mai atrași unul de celălalt. Sau șansele să se lege ceva romantic cresc exponențial, de vreme ce proximitatea nu este calea sigură și unică spre o relație de succes. Așadar aveți grijă ca timpul petrecut împreună să fie de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.