Noutati BMW și reparații ca la carte oferite de APBservice.ro

0

Una dintre cele mai iubite și apreciate mărci auto din lume, este de departe, BMW. De ce este marca BMW atât de iubită de șoferi din întreagă lume? Este doar datorită mașinilor pe care le fabrică sau este datorită companiei în ansamblu și a istoriei acesteia? Vă atrage datorită designului, tradiției, calității, fiabilității sau filosofiei mărcii? Poate fi orice, de la mirosul interior până la poziția șoferului sau până la culorile oferite și chiar și tot felul de alte detalii ce țin de construcție sau confort.

Dacă întrebați 10 persoane diferite, ce face ca marca BMW să fie unică, veți primi cu siguranță 10 răspunsuri diferite. Pentru unii este „sentimentul” de a conduce ceva de-a dreptul excepțional, în timp ce pentru alții cifrele, cum ar fi puterea, viteza de la 0 la 100, cuplul sau km/h, sunt aspecte care cu siguranță fac diferență. BMW servește doar că simbol de stare pentru unii, în timp ce pentru alțîi este o credință în ceea ce privește autoturismul suprem și filozofia motoarelor cu turație ridicată.

Având în vedere acest lucru, unii nu sunt atrași doar de marca BMW doar pentru că produc mașini grozave, ci și datorită modului prin care acest brand obișnuiește să facă lucrurile. Un lucru este cert iar cea mai mare parte a pasionaților apreciază faptul că BMW încearcă în mod constant să împingă limitele mai departe cu cele mai noi și mai bune și noi tehnologii, însă, nu numai că încearcă, ci este un brand care chiar reușește extrem de bine. De exemplu, ideea că o companie ar trebui să respecte tradiția și să ignore eventualele oportunități de îmbunătățire nu se potrivește cu ceea ce este BMW defapt. Trecerea de la motoarele aspirate natural la motoarele turbo ori implementarea tehnologiilor de ultimă ora în materie de confort și siguranță și așa mai deaprte, sunt doar câteva dintre elementele principale.

Unul dintre lucrurile care îi dezamăgesc pe cumpărătorii BMW, mai concret pe cei care își doresc un BMW nou nouț, este prețul și nu îi putem învinui exact. Intradevar, marca poate fi destul de costisitoare. În special, dacă doriți să includeți toate opționalele disponibile, cum ar fi acele padele pentru schimbarea vitezelor pentru mașinile cu cutie automată de exemplu. Dar există vești bune pe acest front, deoarece mașinile BMW pot fi găsite cu mult mai ieftine decât prețul lor tipic și pot fi achiziționate second hand având o vechime de doar câțiva ani, însă, la prețuri mult mai avantajoase. Deși costurile necesare pentru achiziționarea unui autoturism BMW nou sunt adesea destul de ridicate, pentru simplul fapt că sunt scumpe de noi și numărul lor pe străzi este unul foarte mare, există o devalorizare destul de serioasă în numai câțiva ani.

BMW este cu siguranță un brand ale cărui autoturisme excelează din toate punctele de vedere, însă, în același timp, este vorba despre autoturisme care necesită o atenție sporită, o mână de lucru specială am putea spune, astfel încât orice intervenție să fie executată cu succes și la cele mai înalte standarde.

Dacă luăm în calcul autoturismele rulate BMW, exista o mulțime de service-uri dedicate brand-ului, însă, acest lucru nu înseamnă neapărat că există servicii de cea mai înaltă calitate peste tot. Cu un mic search online și puțină documentare înainte, dacă vă numărați printre posesorii mărcii germane și căutați un service serios și de încredere, îl puteți găsi.

Un bun exemplu de service auto pe care toți posesorii de BMW din București și nu numai, trebuie să îl încerce, este APBservice. Aici veți găsi o echipă puternică și dinamică, ce dispune de cunostite importante în materie de tehnologii ale brand-ului, fiind în pas cu cele mai noi tendințe și noutati BMW, astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de tot ce-i mai bun, să vă puteți bucura de o mașină perfect funcțională și trainică, fără bătăi de cap, drumuri continue în service, de asemenea, beneficiind de toate acestea la cele mai avantajoase prețuri de pe piață, în raport cu serviciile superioare calitativ.

Indiferent de gravitatea unei probleme, mașina va beneficia de o diagnoză computerizată și de o verificare tehnică amănunțită, astfel încât o dată ce ați intrat în service cu mașină, să puteți pleca cu toate problemele rezolvate iar următoare intrare fiind numai pentru revizia periodica.

Un autoturism care este pus în circulație pe drumurile publice, reprezintă o responsabilitate foarte mare pentru șoferi și nu numai. Mecanicii auto pot fi adesea răspunzători de accidente și tocmai de aceea, toți conducătorii auto sunt sfătuiți să colaboreze doar cu service-uri serioase și care beneficiază de autorizație din partea R.A.R. APBservice.ro dispune de toate certificatele și avizele necesare pentru o funcționare legală, precum și de mecanici responsabili și bine instruiți înainte. De asemenea, APBservice.ro practică instruirea periodică a angajaților, astfel încât aceștia să poată fi la curent în mod constant, cu cele mai noi tehnologii ale brand-ului german.

Un autoturism bine întreținut, este un autoturism care vă vă putea transporta fară probleme sute de mii de km în toată viață lui și mai ales, este un autoturism care vă va putea transporta toți acești km, în deplină siguranță.

Atunci când o deplasare lungă, de câteva sute sau mii de km, trebuie să vă asigurați că autoturismul dumneavoastră este capabil să parcurgă toată această distanță. Ei bine, apelând la serviciile echipei APBservice.ro, puteți uita de acele gânduri negre cu privire la starea mașinii și vă veți putea bucura de călătorie știind că vă veți întoarce acasă fără nici un fel de emoție și cu autoturismul în perfectă stare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.