Nașul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, petrecere la Budapesta. Ce artist celebru a fost prezent

0

La budapesta, acolo unde locuiește de foarte mulți ani, nașul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel a dat petrecere mare. la eveniment au fost prezenți doi dintre artiști preșerați ai lui Marius Vizer. Este vorba despre binecunoscutul cântăreț Marcel Pavel și de celebrul artist italian Albano.

Cei doi s-au fotografiat împreună la eveniment, iar Marcel Pavel a ținut să-i mulțumească lui Marius Vizer pentru invitație.

 „Aseară, la Budapesta, din nou întâlnire pe aceeași scenă cu maestrul Albano! Un OM de o modestie rar întâlnită! Respect! P.S. Mulțumim d-lui Marius Vizer pentru invitație!”, a precizat Marcel Pavel în mediul online.

Nașul lui Cristi Borcea, Marius Vizer, care este președintele Federației Internaționale de Judo, a făcut primii săi bani din afaceri cu banane și portocale. Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a avut loc în Ungaria în data de 30 septembrie 2018. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea a avut loc loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.