Motivul neașteptat pentru care Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își vând apartamentul

0

Deși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu s-au logodit încă, cei doi par deciși să pună pe primul loc familia, copiii pe care îi au din alte relații și să devină un cuplu inseparabil.

Din acest motiv, a fost surprinzătoare aflarea veștii că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să vândă apartamentul pe care l-au cumpărat împreună în New York în urmă cu nici un an. Bineînțeles, tabloidele de peste Ocean s-au grăbit în a anunța destrămarea cuplului.

Ei bine, se pare că relația celor doi este și mai puternică decât înainte, iar motivul pentru care ei au decis să vândă apartamentul este unul surprinzător, însă foarte drăguț.

Un prieten apropiat al cuplului, citat pe People, a dezvăluit că: „cei doi au nevoie de un spațiu mult mai mare în care să locuiască împreună cu toți copiii”. Chiar dacă apartamentul din New York era unul impresionant, el nu era atât de spațios ca să îi poată găzdui și pe gemenii lui Lopez, Max și Emma, în vârstă de 10 ani, și Natasha, 14 ani, și Ella, 10 ani, fiicele lui Alex Rodriguez.

Interesant este și faptul că cei doi au scos la vânzare și locuințele personale. Jennifer Lopez vrea să renunțe la penthouse-ul ei din New York, iar Alex la casa pe care o are în Los Angeles….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.