Motivele pentru care unii bărbați nu se atașează emoțional

0

Probabil pentru că relațiile sunt percepute de marea majoritate a persoanelor ca un proces ce are la bază motto-ul „pe repede înainte”, iar reprezentanții sexului masculin își doresc orice altceva înafara de stabilitate și angajamente de la viața lor amoroasă. Nimeni nu mai are răbdarea necesară pentru a parcurge etapele firești ale unei relații – lucru care este probabil de înțeles, având în vedere că totul în jurul nostru, de la relațiile sociale la job-uri, se petrece cu viteza luminii.

Întâlnirile și procesul de cunoaștere au devenit stagii lipsite de sens, peste care se poate trece cu ușurință – doar aruncați o privire la cum funcționează Tinder-ul și alte aplicații pentru întâlniri. Probabil acesta este motivul pentru care bărbații și femeile nu mai savurează prima întâlnire: dacă nu ne place ceva la persoana respectivă, deși am cunoscut-o acum două ore, trecem la următoarea alternativă pentru că este ușor de găsit.

Cu toate că acest articol nu o să vă ofere nouă sfaturi pentru a-l face pe el să se îndrăgostească iremediabil și să vă ceară în căsătorie, o să aflați motivele pentru care nu este disponibil din punct de vedere emoțional – ca să nu mai lăsați întrebările de tipul „de ce” să vă consume.

1. Nu are inteligența emoțională necesară

Inteligența emoțională este capacitatea unei persoane de a-și recunoaște și înțelege atât propriile sentimente, cât și emoțiile persoanelor din jur. Aceste sentimente sunt responsabile de comportamentul său și îi controlează adesea acțiunile. Cu toate că este vitală în relațiile sociale, unii bărbați nu-și investesc timpul sau energia pentru a-și dezvolta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.