Motivele pentru care mariajul tău se poate sfârși

0

Mariajul nu este scutit de problemele, urcușurile sau coborâșurile care apar într-o relație, ba mai mult, ele sunt și mai evidente deoarece atunci înțelegi cu adevărat ce înseamnă dragostea într-o relație. Cu toate că la început totul poate părea frumos, lipsit de probleme, precum un vis pe care ți l-ai dorit de foarte mult timp, ulterior îți poți da seama de faptul că nu ai făcut alegerea potrivită.

Chiar și după o căsnicie de lungă durată, îți poți da seama că ai stat lângă un partener cu care nu te potrivești, cu care nu ai lucruri în comun și alături de care te simți nefericită. Nu există o anumită rețetă care să te asigure de faptul că, dintr-un anume motiv, căsnicia ta se va sfârși, însă există o serie de semne la care trebuie să fii atentă și pe care nu ar trebui să le ignori:

1. Nu v-ați cunoscut cu mult timp înainte de a vă căsători

În cazul în care nu v-ați cunoscut atât de bine înainte, însă voi ați decis că ar trebui să vă căsătoriți, această decizie poate fi făcută și într-un moment de impulsivitate. Și chiar dacă nu ești sigură că l-ai găsit pe ACELA, într-un fel sau altul, din păcate, societatea, prietenii sau familia te pun să faci o alegere, fie că îți dorești sau nu. Din acest motiv, ar trebui să îți cunoști foarte bine partenerul și să petreceți mult timp împreună înainte să hotărăți că a venit momentul să faceți pasul cel mare.

2. Ai așteptat prea mult timp acest moment

În momentul în care îți dorești cu ardoare un lucru, iar el nu vine atunci când vrei, nu îl vei mai aștepta cu atât de mare entuziasm, chiar și atunci când este vorba de o căsătorie. Chiar dacă ne propunem ca până…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.