Motive triste pentru care bărbații și femeile înșală – și cum poți preveni asta

0

Pe cât de comune și de devastatoare sunt infidelitățile, cele mai multe persoane nu reușesc să înțeleagă de ce partenerii lor le sunt infideli. A înțelege care sunt motivele care stau în spatele unei infidelități poate fi cheia către a preveni aventurile amoroase ale partenerului și te poate ajuta să recunoști semnele unei infidelități, înainte ca aceasta să îți ruineze relația.

Iată patru motive triste pentru care bărbații și femeile înșală – și cum poți preveni asta:

1.Nu mai au o conexiune emoțională cu partenerul

În cele mai multe cazuri, aventurile sunt niște simptome ale dispariției conexiunii emoționale dintre cei doi parteneri. Ce este o conexiune emoțională și de ce este atât de importantă pentru a avea o relație sănătoasă și împlinită?

Simplu spus, o conexiune emoțională are loc atunci când ție și partenerului tău vă pasă de ceea ce credeți fiecare. Nu este nimic mai încurajator decât să ai parte de înțelegerea partenerului atunci când treci prin momente dificile. Și nu este nimic mai dificil decât să fi ignorată emoțional de persoana pe care o iubești cel mai mult.

Atunci când partenerul nu îți răspunde cu compasiune și înțelegere, te simți rănită și ignorată. Iar acest lucru este valabil pentru orice persoană. Aceștia sunt pașii care duc mai mult ca sigur la certuri, distanțare între parteneri și, cel mai probabil, la infidelitate.

2.O prietenie se transformă în ceva mai mult

Foarte puține persoane înșală pentru că își doresc și plănuiesc acest lucru (acest lucru este valabil doar în cazul unor dorințe neîmplinite, în special sexuale). Cele mai multe aventuri încep dintr-o prietenie inocentă.

Ce crezi că se întâmplă atunci când între tine și partener nu mai există o conexiune emoțională și un coleg, un prieten, îți este alături…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.