Moduri prin care oamenii înșală, fără a face sex

0

Toți cunoaștem momentele în care vocea interioară ne șoptește că suntem implicați în ceva imoral, ori că este ceva foarte grav ce ar putea duce la schimbarea sentimentelor pe care le avem față de partener. Deși multe persoane sunt conștiente de drumurile greșite pe care le pot alege, pretind că nu au făcut nimic greșit. „Măcar nu am petrecut noaptea cu altcineva.. încă.”, este o propoziție pe care sigur am mai auzit-o.

Există totuși și moduri prin care îți poți înșela partenerul, moduri care nu implică o componentă sexuală.

Flirtezi online și offline

Deși pare inofensiv, a deveni destul de prietenoasă sau a flirta cu diferiți oameni la petreceri sau a menține în secret o relație în mediul online ca un eventual plan B intră în categoria infidelității. Ai făcut un angajament față de partenerul tău atunci când ați început o relație. A avea curajul de a spune sentimentele reale pe care le ai față de el va face totul mult mai ușor și nu veți mai pierde timp prețios în a vă complace.

Te plângi altora când vine vorba despre partenerul tău

Este adevărat, toată lumea discută despre parteneri cu familia sau prietenii, însă a avea un confident exclusiv poate pune un semn de întrebare. Comunicarea din relație este foarte importantă, așa că dacă spui altora lucrurile pe care doar partenerul tău ar trebui să le audă, ai putea înșela emoțional.

Nu îți ștergi aplicațiile de dating

Un studiu recent a arătat că foarte multe persoane ce fac parte dintr-un cuplu încă își păstrează profilul pe aplicațiile de dating. Conversațiile cu potențialii parteneri te va trimite direct în categoria oamenilor ce înșală.

Fanteziile tale implică alți oameni

Nu este vorba despre a avea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.