Modul inedit în care a cunoscut-o Cristi Pulhac pe soția sa. S-a întâmplat într-o parcare

0

 

Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au fost prezenți în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Cei doi au oferit detalii despre povestea lor de dragoste. Totul a început într-o parcare.

„Ne cunoaștem de opt ani jumate, de atunci ne iubim. Chiar se apropie ziua de când ne-am cunoscut noi, pe 14 februarie, acum nouă ani, ne-am văzut la o masă, cu niște prieteni. Nu am făcut cunoștință și la trei luni distanța și ne-am întâlnit întâmplător pe un bulevard din București, eu căutam loc de parcare, el era pe jos, se ducea să-și ia mașina din parcare și m-a salutat. Eu nici nu mă gândeam că mă mai ținuse minte. Am interacționat”, a declarat Raluca.

„Da, i-am cerut numărul de telefon, nu a vrut să mi-l dea, nu i-am cedat locul până nu mi-a dat numărul de telefon. Era singura ocazie în care puteam să mai am o legătură cu ea. Nu am simțit că e momentul atunci, era prea multă lume și era oarecum ciudat”, a completat Cristi Pulhac.

 

Cristi Pulhac și Raluca și-au amintit și de momentul cererii în căsătorie.

„Simțeam că trebuie să vină și momentul ăsta și îmi doream foarte mult, am căutat și un moment potrivit, am luat o vacanță, inelul l-am cumpărat mai devreme și l-am ascuns printre haine. M-am pus…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.